Industrial Design

Over

Op het moment volg ik de master Industrial Design Engineering aan de Universiteit Twente. Van jongs af aan ben ik al bezig geweest met tekenen, schetsen en ontwerpen. Hierdoor wist ik al snel dat ik in de wereld van (product) ontwerp wilde werken later. Tot op heden is dit de juiste keuze gebleken en heb ik met veel plezier aan een groot aantal verschillende projecten mogen werken in zowel mijn opleiding als mijn werk. Van het ontwerpen van een pasta machine tot het ontwerpen van een zonneboom. 

Als industrieel ontwerper ben ik voornamelijk geïnteresseerd in consumentenproducten, automotive en jacht ontwerp. Mijn sterke punten zijn het vertalen van een verhaal en visie van een product en dit combineren met mijn skills om concepten te creëren, visualiseren en uitwerken. Van de eerste schets op papier, via digitale renders naar werkende prototypes en schaal modellen. 

Hier onder is mijn Industrieel Ontwerp portfolio te vinden. 

Portfolio

Een verzameling van mijn beste werk

Een verzameling van digitale (Cad) renders.

Een verzameling van verschillende design schetsen.

Het ontwerpen van een interactieve publieke zitruimte die duurzaamheid en groene technologieën promoot door middel van een zonneboom structuur. 

Ontwerp van een interactief zitmeubel voor Saxion Hogeschool.

Herontwerp van de camera door de geschiedenis van de camera te analyseren met techniek filosofie.

Design sketching opdracht voor het vak Design Sketching 3 van de bachelor Industrieel Ontwerpen.

Een retro-inspired pasta machine.

Potlood tekeningen gemaakt als persoonlijke projecten of in opdracht.